Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos Drivemidtvest kan du få dine køretimer når det passer dig. Det vil sige at vi kan køre efter skoletid og i weekender. Det eneste tidspunkt du får lidt fravær er når du skal op til køre prøven og Teori Prøven. Vi tilretter undervisningen så den passer til dig. Du får med garanti kørekort på de tider du kan.


Vi kør på hverdage fra kl. 16:00 til 06:00 - I weekender fra kl. 06:00 til 24:00


Har du andre tider du vil køre så sig til da intet er umuligt for os.

Traktor Kørekort

Vigtigt for uddannelse eller arbejde


Kørekort til traktor og motorredskab (T/M)
Køreuddannelsen til traktor og motorredskab (T/M) omfatter:


Teoriundervisning og køretimer efter behov,

Du skal være fyldt 16 år før du må tage kørekort til traktor,

Et traktorkørekort er ikke gyldigt til en knallert. Dettte er en ændring som er trådt i kraft pr 19 januar 2013.


Drivemidtvest har et godt samarbejde med Holstebro Ungdomskole omkring Traktor kørekort, gå ind på

https://holstebronx.nu/ og meld dig til. Så bliver du undervist i Vinderup, og køre undervist i Holstebro Prisen på et Traktor kørekort ligger omkring 5800 Kr.


Bor du i et andet området finder vi også en god løsning.
Ønsker du yderlig information om priser og regler kontakt køreskolen på 21659139.

Førstehjælp

Et krav for at få kørekort


Fra 1. januar 2013 skal de der tager kørekort for første gang, inden de kan tilmelde sig teoriprøve have gennemført et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, med hjerte starter instruktion.


Formålet er at bibringe deltageren den viden, de færdigheder og de holdninger, der sætter vedkommende i stand til at yde førstehjælp ved trafikulykker.

Dette kursus skal være gennemført inden der kan bestilles en teoriprøve. Ønsker du at høre mere om køreskolen eller vores undervisning, skal du være velkommen til at kontakt os.

Husk vi kan hjælpe med at melde dig på førstehjælps kursus. Men det er gratis at tage i Ungdomskolen, der skal du bare være under 18 år.Om kørelæren

Hvem skal du undervises af


Jeg hedder Bo Jensen er blevet uddannet kørelærer i Ålborg, og afsluttede med at bestå kørelære eksamen den 17. november 2009.


Virksomheden drivemidtvest.dk blev stiftet 15 februar 2010, siden den dag er elevtallet og arbejdsopgaverne steget stødt, så jeg påtager mig alle opgaver. Og du kan få din køretimer når det passer dig.


Jeg arbejder på med køreskolen i fritiden, det vil sige at du kan få køretimer i weekenden og efter 16:00 på alle hverdage. Kort sagt tilbyder jeg kørekort når du holder fri.
Jeg vil personligt fokusere på dig og din kommende færden i trafikken. Du er således garanteret en undervisning, der gør dig til en dygtig og trafiksikker bilist, når du får dit kørekort. Jeg er 100% engageret i mine elevers køre undervisning og uddannelsesforløb.


Du vil altid møde fagligt højtuddannede undervisningskræfter, således at du som elev er sikret en personlige tryghed for kompetent undervisning. Der bliver tit startet nye hold op i køreskolen, så der skulle være gode muligheder for at finde et hold der passer dig.

Køreteknisk Kursus

En sjov oplevelse for alle


Få en spændende dag på køreteknisk anlæg, og få testet dine evner af under kritiske forhold og lær, at naturlovene ikke kan overskrides, og hvis de overskrides, går det galt.


Kursus indhold.
Lær centrifugalkræfternes påvirkning af køretøjet under svingning, lær at lave undvigemanøvrer, både på tør og glat vej. Lær også hvordan du retter en bagvognsudskridning op, og det samme med en forvognsudskridning. Lær betydningen af, hvor de bedste dæk skal sidde på vognen. Kurset er obligatorisk for nyerhvervelse af kørekort til bil.


- Har din nye bil ESP, hvordan kan det redde dig!
- Kender du din nye bils reaktioner i ekstremsituationer?
- Tryg ved sne- og isglatte veje?
- Bare behov for en sjov dag med Kollegaerne?


Kursets varighed 4 timer, hvoraf 1 time teori og 3 timers praktisk kørsel på anlægget.


Vi benytter Skjern og Herning Køretekniske Anlæg.

Pris Kr. 2000,00 incl. moms. Kr. 1500,00 incl. moms for kursister med kørekort og i egen bil, ved hold på 8 deltagere.
Husk;
- Korrekt dæktryk.
- At kontrollere om din bilforsikring dækker under kørslen på Køreteknisk Anlæg.

NB Køreskolen stiller selv instruktør til rådighed.